Mina balla byxor

Mina nyinköpta byxor


Gillar färgen starkt!

Goodmorning Tisdag!

Vakna för en stund sen att charlotte ringde och väckte mig. Och jag sov verkligen djup sömn oxå :-)
Vet inte vad som tagit åt mig, men jag sover hur mycket somhelst.
Men idag blir det slapp dag, orkar inte göra ett dugg. Bara titta på tv och lata mig :-)

Sen blir det lite packning, och fixning inför nyår. Åker till storvreta ikväll.
Ha en bra dag!

Mysdag

Dagen har bestått av lunch med girlsen på stan och shopping! Super mysigt, det är härligt med livet när man har sånna här mysiga dagar.♥

Har idag bäddat rent i min säng, med det fina lakanen som jag fick av M&P i julklapp. Dom är såå fina, älskar att dom ser så lantliga ut. Perfekt för min smak av gammalt och nytt.



Med mina vita kuddar vid fotändan. Dom har oxå blommor på sig, men det syns inte på bilden.
 Mysigt lantligt


När jag hade bäddat klart så hittade jag den här i min soffa :-)

Skönt att ha henne hemma :-) Det är som om hon aldrig vart borta.


Senare hitta jag henne här, tur att jag har ett tidningsställ. Kul att det kommer till andvändning.

Nu ska jag återgå till min och siz myskväll. Med chirre och dirre :-)

Juldagen!

Super mysig julafton igår med familjen♥
Massa god mat och fina klappar. Tror att alla vart riktigt nöjda faktiskt.

Gick och la mig hyfsat tidigt igår, började få ont ihalsen på kvällen. Sen så skulle jag ju upp och jobba idag med. Gick väldigt trögt att jobba, var väl för att jag inte känner mig riktigt hundra.
Därför sitter jag hemma och dissar juldagens årliga utgång.
Ska ju jobba tre dagar till och vill verkligen inte bli sjuk.
Så nu ska jag krypa till kojs och vila upp mig.

Hoppas alla haft en jättebra julafton och en trevlig utekväll ikväll ni som är ute!



En av mina fina julklappar! Ljusstakarna var från syster.♥
mee liiike
(lyktan är inte en julklapp)

Dagen före!

Julafton i morgon!
Ska jobba 07.00-13.00. Känns lite skumt att jobba sådär på julafton,men det är ju bara en kortis. Sen till farfar och fira lite sen vidare ut till päronen i storvreta. Blir en mysig dag får jag hoppas. Hoppas jag får lite mera julkänsla än vad jag har idag. Fick lite nu när jag var hos päronen ikväll, granen var så fin och vi slog in massa klappar. Då är det mysigt när man sitter och gör sånt :-)

Hoppas ni alla får en jättebra julafton, ta hand om era nära och kära!

God Jul ♥

Ingen behöver läsa det här!

Detta är ett sånt här tråkigt inlägg, som jag bara måste skriva för jag orkar inte grubbla på det mera. Måste bara få ur mig det. När jag får för mig nått eller när nått händer så ser jag saker becksvart på engång. Jag kan aldrig se att saker och ting händer för en andledning eller att det faktiskt kan gå bra förengångs skull. Utan allt är bara svart och vitt för mig. Och det är väldigt tråkigt.
Jag kan aldrig sluta grubbla utan jag gör så att jag själv mår dåligt över det fast jag egentligen inte skulle behöva må dåligt över det. Om nått ska hända eller om jag ska göra nått så måste jag tänka på det och nästan hitta ett problem, för allt kan ju inte gå bra. Det kan ju bara inte bli positivt. Väldigt drygt i längden.
För ska jag hålla på så här jämt så missar jag ju en stor del i livet nu. Att njuta och bara vara leva i nuet. Det hela missar jag genom att bara gå och grubbla på sånt som kan hända. Man ska leva nu och ta vara på det som finns nu. I morgon kan det ju faktiskt vara annorlunda.
Det här jobbar jag på, har kommit en bit men det är en lång väg kvar. Saker och ting händer bara inte utan att det har en mening, varesig det är nått roligt, nått tråkigt eller nått helt galet. Så kommer det för att man antingen ska få en tankeställare att varför hände det? Varför gjorde jag så? Eller att man blir lycklig och känner att allt ät värt det!
Eller så är det sorg, som kan göra en starkare och gå vidare eller att man stannar upp och tänker efter lite. Sorg är oxå bra för människan, man lär sig nått av allt i livet. Och det är det man måste lära sig att ta vara på allt. Och det är det jag jobbar på. Man ska inte ångra saker i livet för det är det som gör att man stannar upp och missar allt annat. Ens energi ska gå till andra saker än att tänka man kunde gjort si och så. Det är nått som jag verkligen borde tänka på.

Ett tråkigt inlägg från en dryg person som känner sig väldigt dryg och knäpp idag.
Men jag är glad ändå!

Värk, värk

Sitter och har blivit en gammal gnällig tant. Som bara gnäller och tycker synd om sig själv. Har ont i min rygg och vägrar ta en tablett. Jag är nog lite så att om jag ska ta en tablett så ska det fan göra riktigt ont. Och det kanske i fel de med. Men så är läget.
Vill ju inte bli värsta pillertanten lixom :-)

Snart är det jul, och då kommer tomten.
Tror ni att tomten kommer tiller? Inte till mig iallfall för jag har inte vart snäll.

Min kära mor!

Man slutar aldrig förvåna sig över vad hon ska säga här näst. Det är nästan alltid nått roligt och konstigt.

I fredags när jag och min mor satt i bilen påväg ut till bigvreta så pratatde vi om högklackade skor. Vet inte varför med det var ämnet iallfall.
Och vi pratar lite om det, och sen så säger mamma: Det heter ju prada på engelska!
Jag: Va? vad heter prada på engelska?
Mamma: Jo, högklackade skor heter prada på engelska!
Jag: Va? haha Vad har du fått det i från?
Mamma: Djävulen bär prada!
Jag: Men mamma, prada är ett märke. Typ som Gucci eller Chanel! Söta lilla du.
Mamma: Jaha? Jag som trodde att djävulen gick i höga skor!

Haha en vanlig dag med min kära mor!

Haha

Killen på 3 butiken på gränby tyckte att jag skulle jobba som modell.
Hihi inte varje dag man får höra nått sånt ;-)

Tomten

Om det inte vore så att jag redan har skickat min önskelista till tomten, så hade jag lagt till en digitalkamera på listan :-) Skulle gärna vilja ha en har jag kommit på.


SöndagsDinner!

Vilken spännande innebandy match mellan  Finland-Sverige. Fan att finland vann, sverige var så mycket bättre!

Nu ska jag iväg på SöndagsDinner hos Maral och Mads ska med oxå.
Så mysigt att träffa vänner ♥

Dagens fynd!

Så här fint var det när jag kom ut till mamma och pappa igår! Nu längtar jag till julen, dom hade pyntat så fint både inne och ute.



Men nu till dagens fynd. Vet att jag inte skulle handla nått mera, men det här är ju inga inrednings sak uten ett par skor! Suprise va, jag handla skor haha.
Men vi var på maxi idag och jag hittade ett par skinnstövlar som jag kan ha! Och jag vart sååå glad, har letat länge nu och inte hitat några som passat perfek, men nu har jag dom :-) Men dom är lite höga, men det ska nog inte bli några problem.
Bara öva så ger det sig med tiden, har ju faktiskt börjat köpa högre och högre klackar.

Men nu är jag såå glad, tänka vad saker kan göra en glad. Folk som säger att saker inte gör en människa glad har faktiskt fel. För stunden är man glad iallfall.




Fin Fina

Spontant

Besök ut till päronen blev det kväll. Fick lite päronlängtan. Så nu sitter jag här och vi kollar på innebandy och faddergalan.
Ha en trevlig lördakväll folket.
För det ska jag ha!

Ljusslinga

Nyss hemkommen från en dag med mamma, en mycket mysig sådan faktiskt. Tycker om min mamma♥ väldigt mycket och hon är faktiskt väldigt rolig att umgås med. Man har aldrig tråkigt om vi säger så :-)

Var på IKEA för att jag skulle köpa en ljusslinga som min kära syster har. Men på vårt ikea i uppsala så är ju allt jämt slut, så det vart ingen sån. Men vi åkte till bauhaus och där hittade jag en fin. Den är av små blommor så jag kan ha den året runt och det var ju bra. Inte bara runt julen.




Har fått sin plats i mitt lilla lilla fönster :-)

På IKEA handlade jag nya doft ljus, i äpple tror jag det va. Luktar jättegott. Även mina andra har börjar lukta nu. Så nu luktar det smaskens hos mig. Har blivitt helt såld på doftljus, har aldrig gillat det förut men nu kan jag inte sluta köpa det.

Från och med nu måste jag SLUTA köpa saker, jag behöver ABSOLUT inget mer. Kommer aldrig ta mig härifrån om jag ska fortsätta köpa mera.  Då måste jag köpa ett slott, om jag ska flytta en vacker dag.

Nu ska jag laga lite middag, kycklingkorv står på menyn -mums-
Sen blir det bara slappa framför tv, första helgen på länge som jag inte är ute och flänger så skönt att bara slappa.

The Hills Weekend

Hela helgen på MTV.

Behöver jag ens gå ut på hela helgen ;-)

Lördag

Ändrade planer vart det tråkigt nog. Det snöar så mycket uppåt mot Gävle (norrland hähä) så då ville dom inte köra ner. Men det är ju helt förstårligt för vem vill ut och köra i sånt väder?
Men det får bli en annan gång att se i framemot.

Så dagen ska jag tillbringa med mina päron, hade tänkt att dra med dom till IKEA. Hoppas att det funkar, på mamma går det men pappa är lite svårare att locka dit. Men det löser sig nog.


Nu är alla mina ljus tända i mitt lilla krypin, och jag äter god frukost.
Man ska njuta av allt som dagen har att erbjuda!


Fredag

Hej Bloggen!

Fredag idag = UNDERBART. 
Och ikväll blir det IDOLMYS med MADS :-) Lovely.

Nu doftar mitt hem rent igen, efter en LÅNG tid av städning. Hatar när det är skitigt man känner sig så skitig själv då. Och jag verkligen HATAR när det luktar illa, det är det värsta jag vet.
Men jag är riktigt dålig på att diska så det kan kan gå väldigt lång tid innan jag diskar. Städar allt annat utan att diska *skäms lite*
Men nu är allt fint igen och lukatr gott, behövdes eftersom jag får besök från Gävle i morgon.
Om det inte blir nån ändring i planerna så kommer Min Lena med hennes vän Lena :-)
Blir en mysiga dag på staden med lunch.

Ha en FAB idolkväll!


Hjääälp!

Jag MÅSTE börja tänka på julklappar, har inte handlat en ända. Hur ska det här sluta?
Detta måste fixas snarast :-)

Sweet dreams!

IMORGON ÄR DET FREDAG!

Duscha

Är det bara jag som tycker om att duscha kallt? Tycker det är härligt när kallt vatten rinner genom håret, men det är väl bara jag de :-)
Men annrs tycker jag inte om att duscha alls tycker bara att det är jobbigt, så det ska gå så snabbt och smidigt så är jag nöjd.
Förstår mig inte på dom som kan stå i evigheter i hett varmt vatten så det bara ångar.
Hur kan dom andas där inne då?
Aja jag är nöjd om det finns kall vatten eller lite ljummet men mest kallt om jag säger så då :-)

haha störd jag vet.

På tok för länge!

Har jag vart uppe ,nu är det dax att sova.

Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya!


Såå Cool




Bilder: Posh24.se


Jag tycker att hon är så tuff, gillar hennes stil. Tuff mama!

Hemma

Hemma igen,mysigt att träffa syster. Vi var och handla och jag hitta en superfin mössa och min nyårsblåsa, allt på gina. Nu får jag hoppas att nått roligt händer på nyår, annars får jag sitta hemma i soffan och vara fin på nyår :-)

Vi var även och åt kinamat på en jättemysig liten resturang. Så det har vart en toppen dag, och det är sånt här som gör en glad och lycklig. Mystid med familjen.

Snart Andra Avenyn

Mot Gävle!

Godmorgon!
Det är söndag och andra advent. Och det vankas Family Dinner för familjen Nordling i gävle. Har blivitt som en liten tradition att åka dit nu.
Tycker att vi är där helatiden. Förra veckan var vi där med :-)
Men det gör inget alltid så kul att träffa syster.

På återseende!


Min Favvo frukost

Mjölk, kellogg´s special K med röda bär i, och äpplen.

Denna dag finns inte!

Uscha idag är en dag som man önskar inte fanns, inget känns bra. Jag känner mig vilse vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Inget känns rätt eller fel. Jag är som ett rakt sträck.
Vill bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.
Men det ska jag inte göra, ska hem till madde och mysa och kolla på Gossip Girl.


 Hos mig nu


Lördag!

Super trevlig kväll igår, god julmat och lagom god stäming. Kvällen slutade på Flustret! Det var premiär för mig där igår, och så vi gick dit efter julbordet, alla på jobbet följde inte med .Det var lite tråkigt tycker jag. Men lyckat var det iallafall och det var väldigt roligt där faktiskt :-)

Nu blir det till att åka och handla mat, för det ekar i mitt kylskåp/frys. Finns inget och magen skriker efter mat.

Torsdag!

Personalmöte ikväll, var bara en massa bråka och tjafs. Undra om vi ens löste nått :-)

Nu har jag plockat fram en kläning till i morgon, då det är Nobellunch på jobbet. Och då ska man vara fin :-)
Nu blir det sova av, är fruktansvärt trött idag, eller vart det hela veckan.
Så det ska bli skönt att sova i tid.

I MORGON ÄR DET FREDAG!

Besviken

En smula besviken är jag på mina doftljus från IKEA som jag köpte i helgen. Många har sagt att dom ska lukta jättemycket och vara bra. Men jag tycker inte att mina luktar nått alls.
Har någon samma problem som jag?
Eller är det kanske bara just det här paketet som inte luktar nått alls?

HOPPAS nästa paket luktar mera!


Dagens

Nu är det städ, tvätt och disk som står på tur. Bara att sätta igång :-)
Men det är skönt när det är över.

Hej så länge

Julkalender


Sunes Jul


Bästa julkalendern ever!
Varför gör dom inte sånna roliga längre för?

Julpyntning!!

Har jag gjort idag, men jag hann att tröttna långt innan jag var klar!usch har hade inge lust kvar alls att pynta, så det vart bara lite. Bättre nästa år får jag säga.


Sämsta köp någonsin, går ju knappt att sätt upp igen (stjärna på fot)


Två tomtar, och min nya stake från indiska. Nästa år blir det nån anna färg på ljusen. Nu orka jag inte :-/

 
Stora stjärnan, i stora fönstret.

Några bilder från invigningen av bocken i Gävle i helgen!





KÄRLEK ♥

Ajökens

Rus reklamen!

När vinet glöder i de fyllda glasen
och vi börjar bli i gasen
då lossnar tungans band
Vi som gått omkring vart så blyga
vi slutar upp att smyga
modet kommer efter hand

Hej, tjo och klackarna i taket
nu visar vi helt naket hur modiga vi är
Inga ord kan bli för stora
vad har jag att förlora
Så är det med det!

Alla ryms i stora famnen
och skeppet söker hamnen
och vänskapen är varm.
Livets gåtor blir så uppenbara
och dem kan jag förklara
när du vilar på min arm

Senare när berusningen har lagt sig
och det som jag har sagt dig
verkar ganska meningslöst
Då undrar jag över hur du ser mig
man får se upp hur man beter sig
och då skrattar jag nervöst

Mitt hjärta har en frusen inneboende
med pajat självförtroende
som inte mår så bra
Hon plockar fram allting
jag gömmer minns allting jag glömmer
Hon säger att hon är jag


Kan inte sluta små le, när jag hör den här alkohol reklamen!
Den är ju ganska tragisk, men det är ju verkligheten för många. Men jag gillar låten :-)

RSS 2.0