Charlottes sikva

Där hände det grejjer, vilken kväll.  Och fan vad jag mår dåligt idag. Kom hem jättesent, sov typ 4 timmar och sen upp och jobba =( mådde sådär lagom bra i morse. Var fortfarande full när jag gick upp! usch.
Men vilken rolig kväll det var, och charlotte var jättfin! Var så stolt över henne!




Charlotte


För många drinkar, men det var en super bra kväll.


Charlotte och maddis  Systrarna N Maddis och Sara

Systrarna N            Charlotte och Sara  Carro Och Maddis

                                                       Sara                      Carro





Hejdåå

wiiee

Var på plantagen idag igen, och hittade två krukor till sovrummet. För nu när kingen har flyttat så kan jag ha krukor där. Förut kunde jag inte det för att det var han fönster  så han puttade ner allt!

Men nu så börjar det ordna upp sig, nu börjar det bli lite fint här iallfall.

        
Lite mörka bilder kanske, men dom får duga!


Nu ska jag bara få upp mina tavlor i hallen, så är jag nöjd för en lite stund iallfall. Kanske 2 dagar och sen så vill jag ha något nytt =)

puss och hej

Bakis dag!

Uhh idag är jag bakis, jätte ont i huvudet har jag! Men det var det värt! Det var Annas födelsedag igår, så vi var ute o partade liite. Och som vanligt liite förmycket att dricka =)
Men oj vilken fiin kväll det var igår, sol hur länge somhelst och jättevarmt när vi traskade ner på stan. Och sen när vi gick hem så var det alldelse ljust ute!
Så nu kan man säga att det är sommar!


Anna



Såå lite ångest har man idaag, och som vanligt då så vet jag inte varför jag har ångets! Det är så roligt att vara mig.

Jaa så är det juh mammas dag idag, och bakis o jävlig är jag! puh!!


                   
  Maria                        Carro, Anna,Madde      Anna OCh Madde




Carro och Madde


PUSS OCH HEJ

Ledsen i ögat

Idag har min kingen flyttat =(
Han har flyttat ute till mamma och dom! Det gick inte så bra att ha han kvar, han började förstöra på tapeterna. Och massa andra saker!

Men när vi kom ut till storvreta, så fick han gå ut för första gången. Oh guud vad glad han var! Så jag vet ju att han bara kommer att få det bra. att bli ute/inne katt är nog det bästa för han!
Men ändå så är jag ledsen, det kommer att bli såå tomt utan han! men  jag får åka och hälsa på han!


pusss på min älskling

      

Fiin Fiina

Nu har jag äntligen hittat  krukor till v-rummet. Jättefiina och alla är lika nu. 2  stor och 2 små har jag hittat, på Plantagen!

 
En av dom stora, som jag ska ha i fönstret.



 

En av dom små, som ska stå på hyllorna.





=)

Ganska så glad dag idag faktiskt, det blir bättre och bättre!

Har haft utvecklingsamtal på jobbet idag, gick strålande bra. Nu är det klart känns skönt. Var lite nervös innan men nu känns det skönt!

Var på ikea idag me, köpte ännu ett par kuddar, fast till soffan idag. Det var till sängen i lördags =)

Nu är det inte långt kvar tills charlotte tar studenten, var o handla lite till det idag. Ska bli så roligt. Och hennes skiva är nästa onsdag på Bj. ska bli super kul. Jag och sara ska gå å festa loss lite med henne.

 Mina nya skor som jag ska ha på mig då! (på skivan och studenten)



Ja nu ska jag lägga mig och kolla på tv och slappa!


" Det gäller att ha mod att vara den man är, och inte tappa modet för att man är den man är "




Puss och Hej

Suck..

Dålig dag, dålig dag. Försök tänk positvit, men fungerar ej!
Känns som om alla dåliga dagar kommer att ta över snart. ta över hela världen. Det spelar ingen roll om man är glad och pigg på morgonen, och sen när man går utan för dörren är det alltid någon som säger nått eller gör nått som man blir irreterad över eller arg över.
Det känns som det bara är sådana dagar hos mig nu förtiden!
Blir så jävla less på allt. Aldrig går nått som jag vill, har jag för höga krav eller är jag för kräsen när det gäller allt?! Det kanske är mig det är fel på. Det jag som måste ändra på mig!

Det är jag som är den där negativa människan som bara tänker tråååkiga saker helatiden, det är därför inget går som jag vill. Men vad är det jag vill då? Det är frågan de...?
Har ingen aning vad jag vill just nu, men det känns ändå som allt går fel. Som inget går rätt lixom, att allt är emot mig. men det är det säkert inte utan det är jag som bara överdriver lite.

Det är färför man ska tänka positvt så brukar det oftast gå åt rätt håll.
Men då undrar jag, hur tänker dom som alltid (nästan alltid) får som dom vill. Ger dom aldrig upp eller fortsätter dom bara tills dom får som dom vill?!
Jag tror att jag ger upp alldeles för fort, om det inte går på en gåång så ger jag upp. Och om jag inte får som jag vill då, så skiter jag i allt och kastar skit på mig själv! så är jag just för tillfället. Konstigt att jag aldrig får som jag vill. hehe :)
Jag är som ett lite barn, töntig helt enkelt.
Måste lära mig att tänka positvt. Nån gång ska jag lära mig det. (tror mig, jag jobbar på det).

Sånna här dagar måste finnas när man skiter iallt och bara skriver en massa tråkiga saker. Och är deppig!
 Efter regn kommer solsken - Så efter depp (brukar det oftas komma nått positvt) kommer gladhet. Om det är nått som heter det förstås, gladhet?! 

Nog om depp, försökte mysa lite med min katt idag, gick sådär. Myste lite och sen fick han ett ryck och klöste mig rakt över handleden. Så nu ser det ut som jag försökt skära mig. Passar ju utmärkt efter som det är min depp dag idag. hehe
Men det är nog inte bara jag som är sur idag, utan kingen verkar oxå vara det.

 Jag och Kingston


" Det finn bara en du kan förbättra: Dig själv"

" Förmågan att förlåta är det bästa beviset på själens hälsa "


Hejdå


Titta!

Nu har jag planterat klart på min balkong, och titta så fint det blev! -nöjd-



      

Jag måste !?

Det är så tråkigt att man MÅSTE så mycket helatiden. det gör allt så mycket tråkigare. Jag måste städa, det ser så äckligt ut hos mig nu. Jag måste diska, jag måste tvätta. Och jag måste fia ballen (balkongen) nån j-vla gång. men alla dom har måsten är sååå tåkiga, så det blir ju bara att jag struntar i det. så det så.

igår var en rolig dag, var på fyrishov och bada med madde, thea och kenny. Madde var barnvakt och jag var otrolig snäll och hjälpte till. Vi badade i några timmar sen åkte vi till ikea så dom fick leka lite i bollhavet medans jag o maddde shoppade =)  (bra barnvakter)

Sen åkte vi till gränby och handlade mat. och sen hem och lagade mat. det kännde som om dom var våra egna barn, jäklar vilket göra. Var helt slut igår när jag kom hem. Så det fick mig och inse att jag vill nog inte ha barn på ett tag. Att jag inte behöver sressa upp mig för det! För det kan vänta ett bra tag till. Jag saknad lite av min frihet igår under dagen.

Så det var ett bra prov, nu vet jag det!

Tänk om man kunde fick prova på familjelivet i en vecka o se om man var mogen för det, o om man fick, då kanske inte alla skaffar barn tilll höger och vänster utan tänker igenom det lite först. (syftar på barn som skffar barn) som tror att allt ska bli bättre bara för att man skffar ett barn. Men jag tror inte det blir bättre om man bara är 17 år. Då har man inte levt rigtigt klart än!

Nog om det, längtar tills jag ska färga mitt hår. ser för ruttten ut i håret nu. Men det är om en och en halvecka. Så jag får hålla ut. Och då är det charlotte skiva oxå: BIRGER JARL 30 maj KOM =)
Det ska bli kul.


"Bär  aldrig mer än ett slags bekymmer i taget! Somliga bär tre. Bekymmer som de haft, alla  de som de har nu, och alla  som de förväntar sig att få!" 

hejdå
                                         



 

Hem ljuva hem

Åhh vad skönt det är att komma hem när man varit borta en vecka. Och att kunna göra vad man vill, kolla på tv när man vill, tvätta när man vill. allt sånt. Inte för att det inte var kul att träffa släkten, för det var det. Men hemma är alltis bäst. Jag saknade faktisk uppsala, tror det eller ej, det gjorde jag.

Men det blev en hel del shoppande när jag var där, nöjd med alla mina nya "tillskott"

2 par skor
4 klänningar
Massa strumpor och trosor och 2 par bh
Nya Ljustakar (behöver inte) men dom var fina
2 nya tavlor
2 träningsbyxor
2  linnen
tror det var allt, men det är det säkert INTE.

Sen har jag stor handlat nödvändiga saker som shampoo och tvättmedel och sånna saker. så nu kan jag leva ett bra tag till eftersom jag har ssåå mycket tvättmedel. (är helt galen när det gälller att tvätt.)
Förbrukar ungefär 1 sköljmedel flaska i veckan. Det ska lukta nytvättat annrs är det ingen vits tycket jag =)
(konstiga att folk tycker att jag är konstig)



"Saker och ting ordnar sig nog till slut, bara man slutar att fundera"

Puss o hej

Städa =(

image3
Kingen och ja

Usch vad jag hatar att städa, det är så tråkigt. Men idag är jag så tvungen att göra det, åker till gbg i morgon så johanna, charlottes kompis ska bo här en vecka. Alla mina vänner här ju egna lgh så som kan ju inte bo här. För någon måste ju ta hand om min lilla bebis Kingston. han kan ju inte vara hemma helt själv i en vecka.

Så jag håller på att göra lite fint, så att det luktrar lite gott iallafall. =)
 Har vart hos jossan nu och ätit massa med god mat. så nu behöver jag inte äta på en vecka. Bra för min ekonomi =) (så jag kan shoppa en massa i gbg).


Aja ska fortsätta damsuga nu.

Hejdåå

-mer kärlek åt folket-image2

fest


Födelsedagsbarnet



Uscha...ganska så ont i huvudet idag :(
Men det var det värt, hade jättekul i går även fast det blev lite för mycket drinkar :)

På förmiddagen var vi på Laser game, det var as roligt. Trodde inte att det skulle vara det men oj vad vi sköt på varandra. Vi var helt svettiga efteråt, det var precis som när man har vart och tränat. Så det var nog därför alla blev så onyktra, för att vu hade svettas så mycket innan.

Senare på kvällen gick vi hem till Josefine och hinka lite alkohol (inte så lite) och sen bar det i väg i taxi ner på stan. Och ut i vimmlet, så många man kännde. Men ändå inte så många ute.
schlager golvet var paxat av mig och Madde, där stod vi helakvällen typ.

Idag ska vi hem till jossan och äta lite tårta. Ganska så gott när man är lite bakis.

Hejdåå

Hmm..

svårare än vad jag trodde det skulle vara! Eller så är det jag som är blåst! Och det är nog jag som är blåst!

Nu ska jag i väg och fira Josie så nu har jag inte tid med det här.


Hejdå, mer kärlek åt folket !

RSS 2.0