Fredag

Nu är jag ute hos päronen, ska vara här ikväll och kolla på Så kan det låta. Det är så tråkigt att ligga hemma helt själv, när man har gjort det hela veckan. Kan jag lika bra vara här, nu när pappa oxå är sjuk, Kan vi ligga och hosta på varandra.
Så kan mamma ta hand om oss :) haha

Hoppas ni får en trevlig fredag kväll
 puss och kram

Tavlor

Jag är ute på taveljakt till mitt v-rum. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha, bara nått som ingen annan har. Och det är ju lätt. Lär ju aldrig hända. Men jag har bestämt att jag inte ska handla nån tavla på Ikea iallfall. Bara ramarna ska jag köpa där för det är billigare. japp, vi får se vad det blir.
Mår lite bättre idag, är fotfarande mör i kroppen, och ont i huvudet. Men jag är på väg mot toppen igen. Nu ska jag kika lite på tv.
 
Hejdå




Tråkigt inlägg idag

Död sill, kanske makrill

Idag har jag legat på soffan hela dagen, och kollat på film. Har haft ont i huvudet och vart jelt orklös. Precis som en död sill. Men det börjar kännas bättre, jag börjar se ljuset i gläntan igen.
Eller var det gud som var här för att  hämta mig?
Jag kankse misstolka det hela?
Har tvättat lite idag, känner mig stolt. Ska byta rent i sängen idag me, börjar lukta gammal sjukdom i sängkammaren och det är inte speciellt sweet.

Ikväll är det Grey´s anatomy.
 Det ska bli kul.

Sen får vi se vad som faller mig in för resten av kvällen, inget intressant antadligen efter som jag ligger på soffan och har huvudvärk.
Men, man ska aldrig säga aldrig.
 
Hej på er!


image164


Droger

Jag har ont, jag hatar att ha ont. Jag vill inte. Hela min värld rubbas när man blir sjuk. Inget är som det ska och det tycker jag inte om. Känner mig bara instängd och övergiven. Och dom känslorna tycker jag inte om. Vill bli frisk nu, men pillerna tycker jag inte hjälper.
Och det känns som jag har blivitt imun mot Ipren me.

Suck. Jag vill ha starkare droger :)

Tur att det finns blåbärssoppa.

Nu ska jag äta mat, och kolla på tv.
Ha de

Icke

Allt denna lilla lus (charlotte) skriver om mig så är det inte sant! Hon är bara en fartdåre som inte har koll på sitt eget bästa.

Ha en bra dag

Doktor tråkig.

Nu har ja vart hos doktorn(han var super tråkig och jätte konstig. Tycket inte om han), hade bihåleinflammation. Så ja fick penicillin. Läste om penicillinet  och kolla vad det hjälpte emot, och det stod att det var för bihålerna och för klamydia.
Är det samma sak eller?
 Konstigt tycker jag, för det är ju helt olika saker på kroppen. Men men det är väl samma krux mux, i det som hjälper båda,haha nu behöver jag inte vara orolig :) nä nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på Andra avenyn och tycka synd om mig själv.

Ps vad än min syster charlotte skriver om mig idag, så är det inte sant! ds

puss och hej

Suck

Bara titta ut genom fönstret gör så att man deppar ihop till en liten hög i sofffan igen.

Vill ha sommar och sol nu. Vill ha härlig vår, bara ha en tunn skinnjacka på sig med en fin sjal runt halsen och fina ballerina skor eller några fina tygskor kanske. Och ett par snygga solbrillor.
Det vill ja ha nuuu.
 Hata snön, just nu iallfall. Det är ok med snö när den kommer i tid. Inte nu, när nästan hel vintern har gått. jaja nog prat om strunt. Visst är det konstigt att när man inte kan göra vissa saker, pga att man är sjuk tex. Så vill man göra det så mycket. Ja vill så gärna gå ut och gå eller gå och träna. Men så fort jag försöker anstränga mig så flåsar jag som en kossa. Och det är ju inte bra att träna när man är förkyld.
Hoppas jag får nått för min värk av doktorn ikväll.

Puss och hej

Vilken natt

Har inte kunnat sova mycket in natt, har haft så ont i min kind och upp över näsan och i huvudet. Tror det är bihålorna eller vad det heter. Det känns som tandvärk. Så jag har fått suttit upp i soffan och sovit i natt, för så fort jag lägger mig ner så sprängs huvudet.

Bläää har fått en läkartid, så jag ska vara där kl 18.45 ikväll. Så hoppas dom kan göra nått så jag får sova.

Nu ska jag duscha.

Puss och hej så länge

rubrik?

Påsken vart bra?
Min har vart bra, inte hänt så speciellt mycket. Förutom att jaf har blivitt dunder förkyld, och har jätteont i min käke. Så underbart trevligt tycker jag. Har ätit alvedon hela dagen.
Uscha. Nu vill jag bli frisk.
Tänk att det alltid blir så, när man tar det lugnt så blir man sjuk. Så jäkla roligt tycker jag. För vad skulle jag annrs göra, det är ju inte direkt att man kan göra något annat roligt när man är ledig. suck nu var jag ironisk.

Måste städa med men det orkar jag inte nu. Har vilat hela dagen, ska göra det i morgon med, och förhoppningsvis ska det hjälpa, så jag kan jobba på tisdag.
Har inte råd att vara hemma och vara sjuk.

Nu ska jag hänga tvätt.
 
Ha de

åhhhh

I morse när jag vakna var det så himla fint väder, solen sken och det var faktiskt ganska så varmt. Men nu så snöar det, kan det bli mer deppigt en så!!
Nu ska jag på stan med min familj och sen ut till päronen på påskmiddag. Hoppas alla får en FAB dag.

Puss och hej

Lååååångfredag

Det är verkligen en lång fredag idag, dagen har gåt så himla sakta. Snart ska jag dra mig bort till Mads, och kolla på Så ska det låta, ska bli mysigt. Nu måste jag fixa mig i ordning, om jag ens ska kunna gå utanför en här dörren. Mitt face ser ut som en prickig korv macka :)

Hoppas alla får en FAB kväll för det ska jag ha

puss och hej

vackert

Det här är vackert tycker jag.

image163

Gravid magar tycker jag är så vackert. Det är något alldeles speciellt och fint med dom! Blir lycklig av sånt.

Vad är det?

Tråkigt när man har bloggtorka. Vet inte vade jag ska skriva om, känns inte som det har hänt nått kul, fast det har hänt ganska mycket.
 Dom två norrmännen är hemma.Så det är alltid kul, hr hunnit träffa dom rätt mycket så det känns bra. Ikväll blir det lite till, ska kolla på så ska det låta.

Syster kom ju hem från London i söndags, fick massa presenter så det var super kul, sen kom det ett paket på posten, och det var från underbara Lena. Så hela veckan har bestått av presenter.
Det är inte varje vecka som man får 14 par örhängen :) Så nu klarar jag mig hela sommaren sweeet.
 
Igår var syster här och jag fick en present till superfint armband. Som vi nu har lika.


Visst är det fint. Min syster är för bra *älska*


Nu ska jag ringa mamma och se om hon vill åka och handla med mig.

Puss och hej

I ´am Back

Nu är jag tillbaka igen. Mycket har hänt sen sist. Flyttat har jag gjort, och det har gått jättebra. Allt är nästan på plats. Saknas bara lite tvlor och så, men jag vet ju ej än vad jag vill ha så, det kommer så småningom.

Jag har även fyllt år, så numera är jag 23 år gammal. Jag fick en superfin bärbar dator av päronen, passar superfint i min nya Lgh. Är så öjd med allt nu. Allt känns bra och jag trivs jättebra. Jag oroade mig som alltid för ingenting, helt i onödan. Haha typiskt mig.

Helgen har varit full av festande, så det har gått så himmla fort. Det mesta har bestått av att vara bakis, men det har det vart värt. Det är inrte varje helg det är fest både fredag och lördag.

Syster är i London, kommer hem i natt. Saknar henne mycket.  Hon får inte åka bort och vara borta så här länge. Det funkar lixom inte. Hur ska jag klara mig när hon börjar plugga?

Nu ska jag lägga mig i soffan och äta choklad.

Ha de

RSS 2.0