Nya inköp

Mina nya inköp till sommarens bad och thailands vita stränder =)


   

Hmm?!

Flörta eller inte? Asså jag är sämst på det här..




Idag så var det nån som vandalesera mitt hem, någon har nått emot mig?! Iallfall var det nån som kasta en sten på mitt köksfönster så nu är det ett stort hål=( hur snyggt är det lixom,ser ut som jag är en tattare nu! haha
Men jävligt sur är jag faktiskt, jävla skitungar!

image75


Tack för det televerket!


Allsång På Skansen

Nu är sommaren äntligen här när allsången på skansen  har börjar!

Lena var här idag, och vi invigde premiären med jordgubbar och glass =)

Glad sommar!

Midsommar i Mora

Har haft en super trevlig helg, har hänt så mycket roligt. En helt lyckad midsommar faktiskt. Mycket fest och god mat. Orkar inte skriva om allt så bilderna får föra talan!

Midsommarafton

           Midsommarnatten var fin.


Midsommardagen

 Dom här fina pärlorna fick andvändas idag när vi skulle ut och plocka blommor. =) 

   
Sen vart det utgång till Moraparken, och mycket dans och annat kul =)



 
Trötta och slitna =)

Hejdå

Sommarfest

Idag var det sommarfest på jobbet, en mycket trevlig dag.Fint väder var det och trevliga människor! Fick många fina presenter av alla barnen och föräldrarna! Kommer att sakna dom alla.

Sen vart det en tur hem till Lena och Tuva-li. Vi käkade Max mat och bubblade en massa skit. Nästa vecka flyttar dom upp till Gävle, kul för dom men tråkigt för mig! Jag hoppas att jag och Lena har lika bra kontakt även fast hon flyttar.Tycker så mycket om henne. Hon är en väldigt bra vän hon. Vi kan prata om allt och har super kul. Och så är vi så jävla lika,nästan lite läskigt att vi är så lika. Men det är bara ett plus ikanten för då förstår vi oss på varandra bättre =)
Men det hoppas jag verkligen att hon blir min vän för livet!


Nu drar jag till mora i morgon och ska festa!


Så Glad Midsommar På Er

kraaam

::..::

Var och shoppade lite idag, köpte nya skor. Dom är skit fula men mycket sköna! Bra att jobba i. Men va dyra dom var, trodde inte dom skulle kosta så mycket!


Mina Foppa tofflor =)

Och sen köpte jag en klänning till Midsommar me.


Fin va?!


 


Hemma igen

Nu har vi vart och lämmnat syster yster! Det var sorligt, och jag grät som vanligt. Det kommer ta jättelänge innan jag får träffa henne nu, typ en månad.Så hur fan ska jag klara mig?


Syster och jag

Igår var en jätterolig kväll, var på liseberg och åkte en massa skoj. Och vann en massa priser gjorde vi med. Jag och charlotte fotografera oss i gammeldags stil, vi fick klä på oss värsta hattarna och klänningar såna här stora klänningar med stora lager på varandra, och paraply och solfjäder! kortet blev jättefint! Så det var roligt.

Så en mycket lyckad kväll även fast det regna!


Mamma och Charlotte


Pappa


Charlottes nya hobby, hon är som en gammal tant! =)


Hejdå

Mycket:..

Mycket på gång nu, i morgon (fredag) är det personal fest! Ska bli super kul,(hoppas ja) det är min avdelning som håller i det. Så vi har kämpat den här veckan för att få i hop allt!
Sen på lördag morgon vid sex typ, (hoppas jag inte är allt för bakis) ska jag åka med min familj till Gbg igen. Var inte länge sen vi var där. Men nu ska vi åka och dumpa charlotte där. Hon ska jobba där hela sommaren och bo hos släkten våran! Så lördag kväll blir det Liseberg. Det sla bli super kul.






Och nästa vecka (midsommar) ska jag åka upp till mora till söta Sara. Till hennes stuga och vara där i 4 dagar. Det ska bli super kul. Det mycket jag ska göra nu. Men kul ska  det bli.

Hejdå

Blodomloppet

Jag klarade det! wiiie heela 5 km! haha




Heta brudar!

:.Söndag.:

Varför är söndagarna så jävla tråkiga?! Händer aldrig något kul,det är bara en dag full av ångest och tråkighet. Man vet att man ska upp och jobba dan efter och det vill man ju absolut inte!
Man bli bara deppig av söndagar.

Men nu ska jag gå och tycka synd om mig själv en stund och njuta av min favorit glass, då blir man på lite glatt humör igen.


                                                                                           

:.El Stockholmo.:

Har vart i stockholm idag och lämnat min kusin, och efter det åkte vu en vända till Ikea i kungenskurva. Jävlar var stort det var. Det vart nästan inte roligt att gå där för att det var så stort!

Men jag köpte lite saker iallfall, det blir det nästan alltid när man är på Ikea. 
 

´
Nya påslakan vart det. Fina till sommaren.


Och en sån här smyckehängare i grön.

Sen köpte jag en fin rullgardin oxå i mocka (brun) den var superfin. Behövs nu när det är så ljust på morgonen och kvällarna.



" Det är inte för det är svårt som vi inte vågar. Det är för att vi inte vågar som det är svårt "

..:::Studenten:::..

Nu är allt stress över, nu har syster yster blivitt vuxen oxh tagit studenten! En super lyckad dag igår, jättefint väder och mycket folk. Så det vart en väldigt bra dag, charlotte var jättenöjd och glad. Hon var så fin i sin klänning, Jag var  så stolt över henne, stod och grät när hon sprang ut ( lite känslig av mig ) =)


 










Fina klänningen!

Vart många bilder =)

En mycket trevlig dag.


Sen om mig själv, så har jag vart och fixat min naglar hos min kära vän Anna. Och dom blev super fina jag 'är så nöjd -stor puss till Anna- Hon är så himla duktig.

Nu ska jag börja städa lite har inte gjort det på länge och jag har bara latat mig skitit i att städa nu när det vart fint väder.Men i morgon får jag besök så jag måste ha det lite fint iallfall =)

Puss och hej

Äntligen!

Äntligen så är mina tavlor uppe på väggen där dom ska vara =) är ganska så nöjd faktiskt!



Nu ska jag ut och sola, Hejddåå

Fotboll.Öl.Pizza.Kubb.Max

Vilken häärlig daag lallalala. Fint väder det vart idag då,man blir så lycklig av vackert väder. (tycker synd som charlotte som är hemma och är sjuk)


Hänt mycket idag, först käka vi pizza och kollade på fotboll och drack öl. Matchen var väl sådär, slutade lite konstigt bara. Jäkla dansk och springa ut sådär och förstöra för alla. hmm...men det blev ju positvit till oss iallfall =)







Och sen gick vi ut i vasaparken och spelad lite kubb, jag vann =) .
Och sen vart det mörkt så vi inte såg nått,så då åkte jag och jossan och fredrik till Max och käka glass-mums-


Nu är jag hemma och ska sova godnatt


puss och godnatt  haha vikken töönt bild.

RSS 2.0