Idag är jag lycklig!

Jag älskar min familj ♥


Onsdag!

Jag har fått ett nytt favvo program, halv åtta hos mig på fyran. Inte för att det är så intressant men han är ju så fruktansvärt rolig gubben som komenterar :-)

Visst är det Ture Sventon gubben som pratar?

Det programmet gillade jag mkt!


Måndag!

Vilken bra dag jag har haft, det var så otroligt skönt att vara tillbaka på jobbet. Skönt att ha nån att prata med och träffa alla barnen.  La in om julsemester, bara 4 veckor kvar sen ledig i 2 veckor mkt trevligt,sen lite prat med chefen om nästa termin och jag fick nog som jag ville :-)
Är väldigt glad idag!
Efter jobb vart det lite fix och trix med julklappar. Känner mig bra nöjd nu. En köpt till, bara päronen kvar nu :-) Nu ska jag bara införskaffa mig inslagningspapper så jag kan börja slå in.
Sen när jag gick på stan slank jag in på en affär som jag INTE alls behövde gå in i, och ut kom jag med en påse med s--k!
Ni kan väl aldrig gissa vad jag köpte? ;-)
 

Nu vill jag ha jul och massa julmys!


JulLängtan!

Har kommti fram till dom här dagarna jag vart hemma, sen i Lördags. Att gud vad skönt det är att ha ett jobb och gå till. Att man ska vara glad över att man har ett.
Skulle inte stå ut med att vara hemma hela dagarna. Kanske lite annorlunad om man är sjukskriven då kan man ju gå ut, om man inte är jättesjuk vill säga.
Men jobb är bra, har jag kommit fram till. Även fast man gnäller och inte vill gå dit.

Nu har jag mega längtan efter jul. Märkt att det är varanat år. I år vill jag pynta och göra fint. Längtar efter den mysig känslan som är över jul.

Jul jul, strålande jul. Gläns över vita skogar.....


Godagens!

Tänkte skriva en rad, här ifrån sjuksoffan :-( Känner mig en smula bättre, men ff snor och lite feber.
Nått som får mig och tänka lite ljust, är att jag snart snart (2veckor ;-) ) ska till Lovley Madde och fixa mitt hår. För just nu känner jag mig inte spec Hot om vi säger så.
Sjukdoms fejja och hår är inte hot.

Snart kommer jag madde ♥


Mitt nya knep!

Har man tex schnitzel eller vegobiffar eller vad man har i frysen. Det är gott med en sallad till.
Ta fram dem ur frysen och så lägger man dem i brödrosten. Man slipper steka och man slipper brännda kanter och äckligt massa smör. Och man får en alldeles perfekt krisspig yta och helt varm i.
Och samtidgt kan man göra en sallad.
Så då har du en middag inom 10 min. Mkt smart av mig tycker jag ;-)

(kanske inte funkar på kycklingfile hähä)


Svinsjuka!

Hade jag inte, och inget annat heller. Förutom VIRUS. Som man alltid har, varje gång man går till doktorn. Så medecinen är vila. Och om febern ej lagt sig och bröstet sluta värka till helgen så ska jag ringa igen. Suck! Så det är bara vara hemma det. Frågade om att jag hade haft "febertoppar" som dom kallar det till och från. Eftersom jag vart sjuk innan, och dom sa att det kan vara virus som man har i kroppen som inte vill komma fram riktigt. Så det är bara att vänta ut.


Sjuk!

Igen, jag är jämt sjuk känns det som. Är det normalt? Kanske om man har det jobb som jag har, men man blir ju ändå en smula orolig. Väntar på att min husläkare ska ringa så jag får komma till henne och kolla upp det. Vi får se kanske svinsjukan, vem vet?


Hääärligt!

Hitta en sida, som säljer så mkt fint. Skit snygg väska som jag bara vill ha. Och snygga armband med. När jag känner att jag har tillräkligt med pengar ska jag klart ha en sån här väska.

Vill Ha! :-)

Sidan är: http://apriqot.jetshop.se/


Tjoohoo!

Jag lever, men har inget roligt att skriva. Inget speciellt har hänt.

Adios!


November!

Välkommen November!
Och snart är det Jul, inte långt kvar. Dax att börja tänka på julklappar :-)


RSS 2.0