Underbara!


Bild: Lenas

I helgen ska jag träffa dom här underbara!

Massa Kärlek ♥

Kaninjävel!

Känner mig som en kanin, är så sugen på nått men har absolut inget hemma! Och BRA är är väl det.
Och det ända jag har hemma är morötter! Så jag får knapra på en sån.

Men den smakar inte så tokigt :-)



Mina nya skor!




Grymt snygga!

Nu längtar jag till våren så jag kan andvända dom här sötnosarna!

Mamma och pappa

Är hemma! Och jag har fått underbara presenter skor, STELLA parfymen, mitt puder, så mycket fina saker.
Hon är duktig min mamma! Hon vet vad man vill ha :-)

Är såå glad nu!

Tack mamma och pappa älskar er!

Puss


Färska Blommor fron Thailand!

Hur mycket snö finns det?

Det är en bra fråga det, för nu har det verkligen snöat hela dagen! Jag undrar hur jag ska ta mig till träningen ikväll. Skulle vara skönt att cykla men det går nog inte. Så det får nog bli en promenad.

Mamma ringde nyss, dom är fast i Bangkok. Men inte pga av snöstorm utan att det var fel på planet.
Så dom fick en gratis natt på hotell där. Hur lyxigt är inte de? Eller så tror jag nog att dom längtar hem, för efter alla sms dom har skickat på dom här två veckorna så saknar dom garanterat mig och charlotte. Minst 2 sms om dagen har vi fått.

Så nästa gång är det nog bättre att ni tar med oss ellerhur Päronen ;-)


Ojdå!

En månad kvar till JULAFTON!


Måndag!

Och jag känner mig tröttare än tröttast idag! Men det är det värt efter en mycket rolig helg. Och mycket spännande ting har hänt ;-)
Syster har även vart hemma och det gör ju saken mycket bättre *älska*
Haft en super mysig helg med vännerna, vart utgång både fredag och lördag! Därför man är lite sliten. Igår hade jag och madde slapp dag, och låg i soffan och mös och kolla på film hela dagen så UNDERBART. Sånt som gör en så HAPPY. Vänner och mys och massa ljus! Det gillar jag.
Senare åkte vi och tittade på nyfödda UNDERBARA Stella! Hon var såå fin ville bara ta med henne hem! Det var så mysigt att sitta och hålla i henne och lukta på henne! *kär*

Snart ska jag bege mig till affären, men det verkar som att telemasten har slagits ner av snöstormen i natt för jag har ej nån mottagning på min lur! Så ni som vill mig nått idag, ni vet vart jag bor ;-)

Undra om mamma och pappa är påväg hem idag? För jag tror att dom ska komma hem i morgon, eller onsdag? Jag blir lite osäker, när är det Charlotte?

Tröttis!

Sitter i soffan nu, och håller på att somna. Har försökt att greja med allt möjligt för att jag inte ska somna för tidigt. Men snart så ger jag upp :-/

Imorgon är det fredag! Och alla vet vad det betyder?
 HELG  UNDERBARA HELG!
Längtar galet mycket nu efter att bara få VARA och MYSA!
Och sen är det IDOLMYS!

Nä, nu ska jag upp och röra på mig så jag inte somnar.

Onsdag!

Helt ok dag på jobbet, gillar när vi är lite flumiga och kan skämta för går dagen så mycket snabbare! Tänk om varje dag kunnde vara så.
Skulle gett mig iväg och träna, men känner mig inte alls motiverad till det. Vet ej vad det är men har massa skumma tankar i mitt huvud just nu. Vill bara åka bort och sola och bada nu känner jag.
Imorgon kommer syster hem, då får hon stå ut med mina tankar :-) Min psykolog. haha tragiskt.

Ja har iallfall städat idag, det är alltid nått.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan sen lägga mig tidigt. Fortfarande trött efter helgen ;-)


Min helg

Början av veckan började ju med magsjuka! Men tacka gud att det bara var det, det går ju faktiskt över ganska fort. Så jag kunde åka med  till gbg i helgen. Och det var tur att jag gjorde det. För fan vad jag har haft kul. Har haft riktigt jvla kul hela helgen, och skrattat helatiden. Dock vart det bara 6 timmars sömn på 2 dygn. Men vad vi hann göra massa grejer för att man inte sov. Verkligen andvänt tiden så mycket som det bara går. Jag orkar inte skriva allt i detalj, men jag skriver lite.

Fredag, kommer till gbg, packar in oss oss Rikard Och Martin i deras lgh. Ritkig kill lgh, där sov vi hela helgen 4 killar och 2 brudar (jag och mads). Ni kan tänka er hur det luktar när alla är bakis och inte orkar städa efter kvällens fest. Lika bra och börja festa igen så man slipper se på de. Så tänkte typ grabbarna, men jag och madde försökte städa lite ;)
Senare på fredag, drar madde och jag ner på staden och kollar runt lite dricker lite vin på en mysig bar. Drar hem till killarna lagar mat åt dom och börjar parta lite. Kvällen sluatar med att vi går på strippklubb. jag och 5 grabbar, de ni. Men fan vad det var kul. Nu har jag fått prova de med.
Lördag, lite shopping för mig och madde killarna gjorde massa andra sjuka grejer och festa vidare. Kvällen så gick vi på Gayklubb, hur jäkla kul som helst. Fick två ragg en tjej och en kille. Hahah det var nått att uppleva det. Mest ragg fick henkan som var riktigt glad när vi gick hem. Han var väldigt poppis bland gay killarna. Madde en smula rädd :)

Där träffar jag oxå killarna från Andra Avenyn hur kul var inte det lixom. Så jag prata lite med dom väldigt trevliga.


Men efter den här helgen är jag så sjukt sliten och trött så jag måste nog sova en vecka! Jag pallar nog inte träna ikväll så madde kommer nog bli arg på mig! ;-)


Men jag har haft så kul, det inte varje dag som man får gå på både stippklubb och Gayklubb. Jag är väldigt nöjd med denna helg.


Gå in på maddes blogg där står allt i detalj vad som hänt hela helgen. Hon har bloggat i helgen när allt har hänt. www.maddsing.blogspot.com

Jag har tillome vart i Karlstad en natt. Mycket man hinner ibland :)

Puss och hej


Så sant, så sant!

Att gå runt och oroa sig är som att betala av ett lån, som man ännu inte har tagit!

Tänk om jag nån gång kunde tänka så, då skulle saker och ting vara lite lättare för mig. Men jag är ju lite speciell av mig, och nån måste ju vara det oxå! ;-)

Bonne nuit  
Dors bien !

Powerwalk

Precis inkommen från en 35 min powerwalk i regnet. De ni, duktigt gjort va? ;-)) Ska nu softa i soffan till Fula Bettan, och sen hemmafruar!
Pulsmedelpasset i morgon kl 18.30 nån som ska med? Alla mina vänner jobbar eller är sjuka :-/

A tout à l´heure !


Sex And The City

Ska man tror på vad dom säger att det ska bli en till film? Kan det möjligen vara sant?






Bilder: Posh24.se


Enligt posh24 så är det sant!

Regnet det öser ner, solen går upp och ner :)

Usch vilket tråkigt väder det var ute idag, vart tvungen att åka ner på stan hade en tid att passa så jag kunde inte bara stanna inne. Som jag hade velat. Men nu sitter jag i soffan och glor på one tree hill, och tänker på nästa gång jag ska gå ut, runt sju när jag ska iväg och träna. Och hoppas att det har slutat regna då.
 
Tänkte på en sak när jag gick på stan idag, att folk är så jäkla otrevliga. Dom går bara rätt in i en om man inte väjer undan. Och om dom går in i en så ber dom ens inte om ursäkt. Har dom inget vett folk? Bara rusar förbi och ens inte kan säga förlåt när man puttar till nån. Väldigt tråkigt.
Sen när jag tog bussen hem så var busschafören väldigt trevlig, först när man klev på så sa han välkommen! Då vart man glad, inte alla som göra det. Men sen varenda gång nån klev av så ropade han ut i högtalaren ha en trevlig dag! Hur snällt är inte det? Jag log varje gång han gjorde det. Men det var ju ingen som direkt sa nått tillbaka till han.
Men det är ju dagens ego människor.
Men när jag klev av så vända jag mig om och log och vinka åt han. För det tyckte jag han var värd efter att vara så trevlig mot alla!

Jag tycker att alla ska vara trevligare mot varandra och ta vara på varandra, men vet aldrig vad som händer! ♥

Lipgloss by H&M

Efter att ha vart ute i lipgloss träsket ett bra tag, och letat efter nått som glänser fint inte kladdar och inte för dyrt. Har provar alla möjliga både dyra och ok priser som Dior, Clinique, isadora, lancome.
Så provade jag ett som en tjej hade i helgen på festen. Det var från H&Ms egna märke.
Och det var jättebra, har letat så länge och inte provat det. Och det bästa av allt kostar bara 24.50. Kan det bli bättre?
Sen luktar det gott med :)

Sweet Sunday!

Och farsdag! Grattis älskade pappa ♥  Han har nog fått sin bästa farsdag present idag, han sitter nu på ett plan till Thailand med mamma! Och jag är INTE ett dugg avis.
Jag tycker det är såå kul att dom åker iväg utan mig och charlotte :) (Vadå bitter, va eh de?)

Nu ska jag bara krypa ner i soffan och vara bitter, och njuta av det underbara höstmörkret här i sverige!

Sweet Sunday!


Utgång

Färdig fixad och stilad för ikväll ;)
Blir en Girls night! Ska bli jättetrevligt.

Hoppas alla har en TOPPEN Lördagskväll!

Godmorgon Lördag!

Tråkigt grått väder ute, men vad gör det? Bara att klä sig rätt så löser det sig.
Nu sitter jag och väntar på besök, Lena kommer och hälsar på mig idag från gävle. Älskar spontan besök. Är inte det det bästa som finns?! Det tycker jag, man blir så glad av dom.
Så nu blire till att måla mig ett någorlunda ansikte och sen ska vi ner på staden och shoppa lite.
 
En riktigt GIRLS dag ;) Sånt gillar vi!

Ha en mysig Lördag!

Fredag♥

Var så lite barn på jobbet idag, så jag kunde åka hem tidigare. Så skönt! Vart så glad när dom sa att jag fick åka, känner mig väldigt trött  och sliten efter denna vecka.
Tänkte lite igår hur mycket jag har jobbat och kom fram till att jag har jobbat sen förra tisdagen (förra veckan) utan paus av nått slag.
Och det har blivitt en hel del övertid med. Så nu är helgen MER än välkommen! Blir som en långhelg för mig nu, och det GILLAR vi.
Ligger i soffan nu med mys kläder och datan på magen, ska bara vila nu. Ska möta mamma på stan senare idag.
Men tills dess VILA.

Hoppas mitt ben inte gör lika ont nästa vecka,har inte tränat mycket den här veckan pga mitt ben har nog sträkt min muskel.
Så mycket vila nu så kan jag nog träna på måndag :)

Och i morgon ska jag på massage igen, längtar att få bli lite ompysslad. Det är jag VÄRD efter den här veckan!


Tuff vecka!

Snart är denna vecka slut, och man ska inte klaga men fasiken vad det ska bli skön! Har vart själv på min avdelning hela veckan. Alla är sjuka. Så jag har jobbat med vikarier och det är inte bland det de lättaste, ibland känns det som man är själv. Men det har faktiskt gått väldigt bra så jag ska inte klaga allt för mycket.
Skönt med tidig dag i morgon, slutar ett :)
Och HOPPAS att jag slipper jobba på måndag, att jag kan få ha min lediga dag.
För jag var ju tvungen att jobba i måndags för alla var sjuka.

Men men i morgon är det FREDAG ♥
Och det gör mig LYCKLIG!

Men lilla mamma!

Idag när mamma och jag var påväg in till IKEA så tittade hon på mig och sa :

Måste du ha sånna byxor? Dom ser alldeles för stora ut! Det är INTE snyggt!

Jag svarar : JA, mamma det måste jag. Jag tycker dom är snygga, och modellen är stora! (Jag hade alltså på mig ett par baggy jeans. pösiga jeans vill säga)

Mamma: Jaha, men jag tycker iallfall det är FULT med BAG IN BOX Jeans!

Jag: Men mamma du vet att du pratar om vin nu va?

Mamma: Jaja

Hon är lite virrig min mamma haha

Nytt inköp!

Fast jag vet ju att jag inte skulle, men det är alltid kul att förnya lite! ;))




39 kr på Chilli, och det var ju billigt ;)

Köpte 4 st, 2 till soffan och 2 till fotöljen. Vart fint faktiskt, lite nytt ibland gör en gladare. Dom blänker lite så att dom skiftar i lite guld/grönt. Och filten är ju inte riktigt så grön som den ser ut på bilden :)

Åter till städ

Måndag!

Och en ny vecka, å den började INTE bra. Men det har jag ingen lust att slösa nån energi på, för det var ju i morse och nu är det kväller! Har köpt nya träningsbrallor idag, så nu är jag snygg när jag tränar med ;)) haha.
Så träning blir det ikväll.

Imorgon är det en ny dag, le så blir det bättre!


Jobb, Jobb och lite halsont!

Jobba nu 12-20.30. Sen så har jag börjat känna av min hals, inge kul alls.

Hoppas det inte håller i sig, jag ska träna i morgon!

Välkommen November!

Och det är srålande sol ute men ingen snö :/ skulle vara mysigt med lite snö tycker jag.
Sitter i soffan och peppar mig för att strax gå och jobba 13-21 jobbar jag idag.
Så jag hinner inte göra så speciellt mycket.

Men hoppas ni alla där ute i världen har en FAB dag. Och ta hand om era nära och kära idag!

RSS 2.0