oh ja, det är Lördag!

Kan inte minnas när det var senast jag var hemma så här en hel lördag/dag. Det brukar alltid vara nått att göra, och sen hem och göra sig snabbt i ordning och rusa iväg.
Men idag är det inte som alla andra dagar, jag har inte nått in planerat på hela dagen. Inte förns ikväll kl 19.30 för att vara exakt.
Först trordde jag att det skulle vara skönt att inget ha och göra men, nu vet jag inte riktigt.
Jag har redan plockat fram kläderna till ikväll, provat dom med väska och skor. Duschat, smetat in finnarna i idomin om hopp att dom försvinner till ikväll, googlat vinet jag ska ha med mig, för jag fatta ej vad som står på flaskan, men jag vart ej nå klokare av det.
Skrämt min hyresvärd genom att titta fram i fönstret i pyjamas när han slängde sopporna. jag  riktigt såg hur han rygga tillbaka, det kan ej betyda nått bra ;-) Men han själv hade morgonrocken på sig, och det ska vi inte gå in på hur det såg ut ;-) haha.
Min syster har åkt tillbaka till gävle idag, hon tycket att det räckte med att komma hem och ligga på mig i soffan igår och kramas lite och sen bara dra sådär, utan vidare.
Och mamma skulle städa kontoret i dag och till ikea men jag fick icke följa med. Jag fick komma och städa om jag ville, men vem vill det frivilligt?

Så vad ska jag göra då?
Kanske en titt på skärgårdsdoktorn det var länge sen, min kära granne sa igår att det skulle bli film av det hela och det tyckte jag lät bra. Tänk va kul att se skärgårdsdoktor wilma blivitt stor och tagit över hela kliniken.
Fast jag vet inte om man ska tro på det, Charlotte och Johanna är inte mycket att lita på. Ens inte om det var krig ;-)


Tur att jag har en sån stor marginal, för då hinner jag med en liten tupplur idag med. Det är precis vad en gammal dam som jag behöver innan en hård natt på stan.

Ajökens då gott folk


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0